Áki52 Creative Commons License 2009.06.16 0 0 548

Nekük volt korábban egy Ariston hűtőnk, ami nem volt szép, de legalább nem hűtött! Viszont jó sokat fogyasztott, mert amikor megnéztük fogyasztásmérővel isönként 1000 wattot is, mert nem akart elidulni a motorja!

Megszabadultunk tőle! Most bedöglött egy régi hűtönk (már elég öreg volt) és elmentem venni egy másikat sürgősen! Egy dolog volt fontos, hogy ne Ariston legyen de tudatlan voltam és vettem egy Indesit-et! :( Amikor ásnapra bedöglött, akkor jöttem rá, hogy ez is ugyan az a gyártó. Az, hogy szar a minőseg az egy dolog, de, hogy milyen rossz a garanciális űgyintézés, arról álmodni sem mertem!

Ahhoz, hogy kicseréljem, elöbb a szervizt kell kihívni, de bejelenteni csak munkaidőben lehetett másnap, azok meg majd jönnek valamikor megállapítani, hogy nem mőködik, utána lehet magyd ügyintézni, közben meg minden tönkremegy ebben a melegben! Gondolom egy hét alatt elintéződik a dolog.

Az biztos, hogy ezeket a márkákat nem fogom megvenni és nem is ajánlom senkinek! Az igaz, hogy nem a legdrágábbak, de hát "olcsó húsnak híg a leve"