Ez egy korábbi dalokat és rádió felvételek tartalmazó nem hivatalos kazetta, amit csak kis példányban másoltak.
Igen, én is ezt vettem ki a szövegből, és akkor úgy tippelem, hogy erről az 1985-ös kazettájukról lehet szó. Na de mi az, hogy II. ? Volt még egy kazettájuk?
Ezt a kazettát 1985. április 30-án kezdték árusítani egy elmaradt Solaris koncert helyszínén............, meg kb. egy órányi Solaris-videót is hagytak ott nekünk a srácok, hogy azért ne nélkülözzük annyira őket. :o) Az történt ugyanis, hogy klubkoncertjük lett volna a Kőbányai Ifjúsági klubban, de közben az ORI (Országos Rendező Iroda) ugyanarra a napra leszervezett számukra egy vidéki koncertet, azt pedig nem mondhatták le, így ugrott a klubnap :o(, de azért gondoskodtak rólunk rendesen a videókkal és ezzel a kazettával. :o) Jópáran meg is vásároltuk ott a helyszínen. Emlékszem, milyen szívdobogva vettem a kezembe ezt a kazettát is!
Ja és még egy érdekesség: Lilla ott sürgött-forgott, háziasszonykodott. Persze, akkor még fogalmam sem volt róla, hogy ki térül-fordul ott közöttünk, ez csak fél évvel később, a Napoleon Boulevard bemutatkozó koncertjén esett le, hogy jé, őt láttam ott akkor.