blue-dragonfly
2009.06.14
|
|
0 0
22482
|
Egy világ omlott össze bennem... Azzal kezdődött, hogy a hobbi virágkombájn/bájolt cuccok szétszerelője szőrös maci/hilzor dudu alt karimat pénteken be akartam vinni egy altos Ulduár FL killre... Csak az ize kedvéért, meg mégis eshet valami amit valahol tudok esetleg használni. Indulásnál kék/zöldbe felszerelt droidom felsorakozott a rajtvonalra és egy tapasztalat gépkocsivezető mögött helyet foglalva élvezettel karikázott el FLig. A dög gond nélkül lement (ha jól emlékszem akkor egy toronnyal) és már készültem portolni K3-nál lévő alapbázisomra, amikor a RL benyögi, hogy "mi lenne, ha elmennénk és megnéznénk, hogy mit tud a többi boss 10 fős változatban?"... a szót tett követte és tegnap és ma végigtoltuk altokkal/mainekkel/rerolloltakkal egész Ulduárt. Volt ahol befigyelt egyik másik hard mod, illetve számtalanszor hullottam el, de ma sikerült megölnöm Yoggit 10 fős változatban (a rugó mainem még nem jutott idáig sem :( ).. .kicsit nagyon fúrcsának tűnik, de meg van. Holnap este jön a 25 fős kill (bizom benne) és utána jöhetnek a hard mode-ok. Köszönöm a segítséget és a tanácsokat mindenkinek! Jó éjt! |
Előzmény: Chaina (22477)
|
|