micaamica Creative Commons License 2009.06.10 0 0 485

Sziasztok,

Nos, Duni! Szivünk csücske lett. Szerintem nagyon jó az egész hely. Annyit írnék, a Marinából jártak át a Magic Life-ba enni is, mert jobb volt a "menü". Mi voltunk bent vacsoraidőben a Marinában, de nem találtuk olyan extrának az ellátást, viszont mint írtam, az ottaniak átjártak, ezt a karszalagról láttuk. Mindenki ehetett-ihatott  mind a 4 szállodában, csak a Marinában bent nem lehetett, de a külső bárt, és a kint kínált szendvicseket igen. A  srtand, az ebéd a medencék közösek. ami nekem nagyon tetszett, hogy nem volt hideg a medencék vize, ami  szeles időben mikor a tenger nem olyan kellemes esetleg,  akkor is használható. A programok a Magic Life részen voltak, egyszer volt medence-party a Marina részén, de ott van még egy 4* szálloda.

Ne izguljatok, biztos jó lesz, bár a banán, és szörf, stb, nincs benne az árban, ami azért kár, ha gyerekkel mész. Nekem a görög Magic Life-oknál sokkal jobban tetszett! Mondjuk, a szállodán kívül túl sok lehetőséged nincs. Taxik állnak a szálloda szélénél, de mi csak Neszebárba mentünk, oda is német csoporttal, mert nem volt magyar idegenvezető. Ha van valami szívesen válaszolok!