Suada Creative Commons License 2009.06.09 0 0 85
Szió :)

Szóval Téged még nem tituláltak boszorkánynak??? Csodálkozom :) A férjem, ha valaki azt mondja, hogy boszorkányok nincsenek is, csak vigyorog és közli, hogy igen is léteznek, az egyik a feleségem... :))
Nagyon kihegyezettek a radarjaim, fene sem tudja miért? Én szeretném azt hinni, hogy előző életemben valami közöm volt a "mágiához" :) Mindig is vonzódtam a nem "evilági" gondolkodáshoz, bár érdekes, egyetlen valláshoz sem tarozom. Leginkább ami közel áll hozzám az a Wicca kultúra, az ő vallásuk nekem nagyon fekszik :)) Ezért is kapok boszorkányos jelzőket :)) Ebből adodóan a tégy ami jól esik, csak ne árts az egyik jelmondatom. :)

Ma már kinőttem azon korszakomat, hogy akár kicsikét is átkozzak (sajnos volt idő, mikor akaratlan csúsztak ki a számon olyanok, hogy durranna ki a kereked és társai... és csodálkoztam, hogy kilóméterekkel arrébb az illető áll az út mellett és kereket javít), mert háromszor száll vissza... :) Jobb félni, mint megijdeni :))

Szerencsére adottságom az, hogy könnyedén kiismerem az embereket. Nem mondom, hogy az ösztönöm nem hagyott cserben, nem is kicsit. Olyankor nagyot csalódtam illetőkben, de tanulópénzt meg kell fizetni. Má már elmondhatom, hogy bár nem olyan sok a barátom, viszont velük minőségi a kapcsolatom. :) Nekik az ösztönös érzéseim, "jóslataim" bátran elmondhatom, és képzeld, megteszik amit javaslok és működik :)) Ártani eddig csak úgy ártottam, hogy nem mondtam el valamit ami nagyon "bökte a csőrőm", ott motoszkált a fejemben... kellett volna. :)

Azt, hogy kihasználjanak? Nem engedem, de ennek egyszerű fizikai oka van. Erről nem írnék regényeket, de igazából érzem azt, hogy viszik az energiámat olyankor... na azt nem mindenkinek adom :))

Button jó úton halad, de hol van még a vége??? :)) (Amikor a férjemmel fogadtam a lényeg: Ő nagyon Ferrari drukkel volt, inkább Massa volt a nyerő Nála, mint Hamilton. Én pedig csak azért, hogy Neki ellent mondjak, közöltem Vele, nincs esélye sem. Fogadtunk. Tét igazából csak 1 szelet csoki volt :) Massa egész jól ment akkor, Ő pedig heccelt, hogy Ő megmondta, futamgyőztes Massa lesz. Erre én: Mivel nem hiszel nekem, ezért nem csak hogy nem Ő nyeri a futamot, de végig sem viszi azt. Erre rá két-három körre Massa-t kiállították fekete zászlóval...:)) Ettől kezdve nem fogad velem :))

Na, menek álmodok kicsikét :))

Előzmény: e.n.c.i (84)