Én láttam már kismacskát könnyezni asszem mert elzavartam a társaitól a kajástál mellől,peresze megvígasztaltam,néha klivételesen okos kis dögök látják meg a napvilágot,ill nevelés szeretet kérdése is hogy mivé fejlődnek,viszont akkor már nemtalálják a helyüket az ember mellett még nem teljesen,a vad ostoba sajátjaik közt meg már nem.
Lehet hogy túlzok de nálunk a túl okos macskákkal mindíg lett valami valahogy eltűntek valamibe mindíg belekeverednek,vagy csak öngyilkosok lesznek világgá mennek és autó alá szaladnak.Ez nem vicc.Ahogy a veszett róka is bejön az emberek közé agyonlövetni magát minden mindegy alapon,az sem találja a helyét.
És a teljesen átlagos mondhatni butuska macsekok maradnak a háznál.
Öreganyám megjegyezte egyszer hogy a csodagyerkek nem élnek soká,akkor még megkérdeztem naívan hogy miértnem.
Ja csiklandoztam macskát jól megfigyelve észrevenni az arcizmaikon a változást és nyúlik ám a pofájuk simán nevetnek a macskák is,látni rajtuk a boldogságot. :)
Múltkori témánkoz visszakalandozva említettem hogy mindennap találok olyan művészt vagy előadót a művészcsapatával akiknél észreveszem a lelki ismeretet.
Mégha egy nem reflektorfényben lévő zeneszerző is a forrás és nem feltétlen az előadó de ottvan a szándék hogy továbbadja az "örömhírt" ,van tovább.
pl legújabb kb órája felfedezett szám a september lalala c szuper nótája.
Ettől nem borul meg egy fiatal sem,lelkesítő együttérző keserédes szuper muzsika,nem destruktív ördögi hanem amilyennek lennie kell.Magát a zenekart kb féléve 1 éve fedeztem fel.
http://www.youtube.com/watch?v=wmKXsFf3bHw&fmt=18