e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.09 0 0 84
Szia Suada!

Most kicsit melléfogtál. ;)

Inkább megkaptam,hogy szegény szerencsétlen bolond.Főleg akkor ha nem ismertek igazán.Amikor pedig megismertek,akkor kétféleképpen reagáltak. Vagy félelem sugárzott belőlük,vagy a kapzsiság.Egyik sem volt valami kellemes. Azok akik eleinte féltek tőlem,azok még a mai napig a barátaim,mert sok sok szeretettel,és segítőkészséggel meg tudtam őket győzni,hogy nem kell tőlem félni,mert senkinek nem akarok szánt szándékkal rosszat. (Néha előfordul,hogy "akaratomon kívül"/ erről legendáim vannak/;) megtörténik,de ma már egyre ritkábban)
Akik pedig csak a maguk hasznára szeretnek kihasználni,(persze egy darabig lehet róla szó)/de csak addig amíg én is akarom/,azoktól leginkább időben megválok.

" Ma már figyelek arra, hogy kinek mit mondok és lehetőleg elfojtom magamban a késztetést, hogy visszaszívhatatlan dolgokat mondjak......"

Detto! :))))

Most azt szeretnéd tudni ki nyeri az idén a F1-et???????
EZ NEM VOLT TÚL EGYSZERŰ kérdés??? :)))))

Szerény véleményem szerint:

(BUTTON!!!! )

Ma már én sem politizálok! ! !

....és én is csak saját céljaimra használom a "tudásom",mert rájöttem,hogy ebből nem lehet bajom!

......"Volt hogy válaszoltam egy fel nem tett kérdésre és az illyető meg lesett.....

MONDTAM ÉN,HOGY GONDOLATOLVASÓ VAGY!!!!! :)))))
Előzmény: Suada (83)