il1321 Creative Commons License 2009.06.08 0 0 8151

Akár úgy is jó lett volna.

A paprikák nekem még viszonylag kicsik, némelyik virágzik. Nem valami jól sikerültek a palánták.

Viszont kíváncsi vagyok, mert lesz néhány új fajta az idén. sárga és piros bikaszarv, piacon kaptam vékony, hosszú spanyol édes paprikát, és megvettem a magját, az jól kelt. Az üvegházban vannak kis paprikák. Különféle újabb erősek is vannak kint.

Az uborka eddig nem jól kelt, míg az utolsó vetés 5 nap alatt kibujt. Már vasárnap kiültethetők lettek. Van korábbi öt tövem, azon már van kis uborka. A bernadett viszont ebben az évben ki sem kelt, csak egy db, az is sokadik újra vetés után. Céklát ettünk már, de a hibrid szinte egyből magszárba megy.

A sárga cukkini már szedhető. Meggyet esszük, ribizlit szintén. Érik a fekete és fehér eper is. Málna, egres lassan szedegethető. Fehér karalábé fogyasztható, kelkáposzta szépen gömbölyödik, van pár tő karfiol. Fejlődik a radikkio, és a mángold is. Krumpli virágzik, sokáig fátyol alatt volt, eddog még bogármentes.

Az eső nem sok volt, de jót tett. A locsolást továbbra sem úszom meg, annyi nem esett. Képem majd csak este lesz.

Ennyi hirtelen helyzet jelentésként:)

Előzmény: CBNora (8150)