Mom Creative Commons License 2009.06.07 0 0 8144
sziasztok
csak egy percre kukkantottam be, gyönyörűek a képek, gratula mindenkinek :)
a mai vihar lefektette az egész veteményest, kaptunk egy kis jeget is, de inkább a szél meg az özönvíz okozott nagyobb kárt :( pont előtte palántáztam ki pár dinnyét...remélem, megmaradnak.
amúgy már ettünk saját cukkinit, borsót, még mindig jönnek a másod-harmad retkek, újhagymák - salátából rengeteg van, a hagyományost szinte nem is esszük, csak a tépőféléket, spenótból is rengeteg ment főzeléknek - végül tegnap lesarlóztam, már kivirágzott :) ma a gyerek beásta a többi zöldtrágyással együtt, majd jön oda is valami hamarosan (pl. a nálam is törpenövésű paprikapalánták)
tegnap két talicskányi védőnövényt (facélia, sarkantyúka, stb) szedtem ki a szegélyekről, igen intenzíven elterjedtek a sok eső-nap-eső-nap váltástól - ma már egész átlátható volt a kis zöldséges birodalom, a komposztáló meg köszöni szépen :)
nagyon tetszik ez saját veteményes dolog - ha úgy alakul, hajnali kettőkor zseblámpával szedünk hagymát meg retket, aztán mehet a zsíroskenyér a társasjáték mellé :)
amúgy most egy kicsit el van hanyagolva az egész kert-projekt, mert kiskutyázunk
OFF: képek