Törölt nick Creative Commons License 2009.06.06 0 0 4563
"Fel kéne már nőni, nem a múlt sérelmein nyavalyogni férfiatlanul, érdemeket és meg nem értett nagyságot bizonygatva. Aki részt vesz háborúkban, el is vesztheti azokat, annak meg következményei vannak, ha a körülmények olyanok, akkor igen kellemetlenek is lehetnek ezek a következmények."

Te beszélsz férfiatlanságrol?Na mindegy ne menjünk bele.
A multat nem szabad elfelejteni!!!Akinek nincs multja annak jövöje sincs.Természetesen én se ugy gondoltam hogy ész nélkül katonailag revansot kell venni.De fel kell dolgozni. A nemzetet egyesiteni kell gazdaságilag és lelkileg és ez lehetséges erre kiválo alkalom az eu tagság ahol a politikai határok lényegtelenné válnak.Csak rajtunk áll!Semmit nem tehetne ellene egyik szomszédunk se.Sajnos erre jelenleg nem vagyunk alkalmasak se gazdaságilag se szellemileg.Pedik ha egyszer sikerülne arra nagyon büszkék lehetnénk és egy embernek se kellene meghalnia.
Meghunyászkodni a béka segge alá bujni nehogy valami vad szlávnak szemet szurjunk és belénk rugjon szemet hunyni affőlőt hogy nemzettársainkkal mit müvelnek szerintem nem alternativa.Nem igazán férfias.
Nagyot tévedsz ha azt hiszed a magyarokat nem foglalkoztatja jelentős mértékben trianon.

Előzmény: Állományjavító (4560)