james69 Creative Commons License 2009.06.04 0 0 2028
köszi őszintén meg mondom, hogy mikor belekezdtem akkor ugy voltam legyen  fehér ,sárga,kopasz nos az utolsót nem nagyon kultiválom, mert amikor a meystárt viszik a leggjobban nem nagyon megy a kopasz viszont sokkal kényesebb sok évi tapasztalat kopasz érésekor jön az égi áldás Borsodban és elkezd rohadni tavaly szerencsém volt  nagy ésözések elött teldorral kezeltem így megvédtem.Fehér és sárga fajta érdekelne sőt az utobbi évek tendenciája az ,hogy kelendőbb a fehérhúsú uyg látszik az emberek lassan rá jönnek,  hogy nem csak vizuálisan legyen jó a gyümölcs hanem beltartalmilag /gondolok itt mutatós tesco vagy más...multi íztelen akármire/ van egy vevöm aki megkérdezte ,hogy hol terem a barack úgye köves talaj olyan szőlőnek való mondom honnan tudja hát teljesen más az íze aromája mint amit a nyírségböl hordanak ide persze a fajta az ugyanaz volt ez is egy érdekes dolog , hogy miket figyelnek meg az emberek.
Előzmény: Törölt nick (2023)