Suada Creative Commons License 2009.06.04 0 0 79

Szió e.n.c.i :)

Hogy profi?? Mu-ha-ha :)) :)) :)) Én inkább "műkedvelőnek" nevezem magam. :) Tudod, az a fajta vagyok aki valja azt, hogy "magad uram, ha szolgád nincsen". Nekem nincs asztrológusom, nincs jósnőm... Elkezdtem olvasgatni, mert érdekelt... aztán kipróbáltam.. játéknak fogom fel, nem evszem véresen komolyan... nem is lehet. Kártyák beszerezhetőek (sima magyar kártya is megteszi...elvben minden kártyát jóslásokra találtak ki, játékra később) Franciakártyám (mivel nem játékra vettem, hanem jóslásgatásra.. :), próbálgatásra) kicsit szebbet vettem mint a bazáros pakli, de így sem került akkor sokba.. Cigánykártyát úgy kaptam (nekem minden pasim vallotta, hogy én boszorkány vagyok, hogy miért??? nem értettem soha :) ) egy volt barátomtól, a tarot kártyát akár magadnak is megrajzolhatod (aszongyák a nagyok, úgy sokkal személyesebb lesz vele a kapcsolat :) ) Ji Ching-ről a könyvet megvettem, mert érdekelt olvasgattam, az is "filléres" mert kell 3 pénzérme amit dobálnod kell :) 5 Ft-os még akad egy kicsi... :) Inga is könnyen összedobható (cérna + karikagyűrű-akár ezüst is lehet), és felteszed a kérdéseket, persze miután nmeggyőződtél róla mi neked az igen és mi a nem.. Nem igen tanultam ( a tenyérelemzésről olvastam több könyvet régen, de aztán a többi könyv igazából gyüjtemény, egy könyv, benne több téma). Ezek, ami könyvek nekem vannak, nem tankönyvek, nem mentem tanfolyamra....mint fentebb írtam, csak szórakozásból próbáltam ki dolgokat, mert érdekelt. (Azért mert valaki szépen énekel, nem jelenti azt, hogy tudatosan használja a hangját, vagy tanult énekelni :)

Szerintem sem lehet megtanulni a jóslásról dolgokat. De azért vannak dolgok, melyek elsajátíthatók... Megtanulható, hogy pl. franciakártyánál az kör, a treff, a pikk és a káró minek a színboluma (a kör=érzelmeket, a káró=anyagiakat, a pikk=negatív jelentésű lapok)...mely számérték mihez kapcsolható (itt közbelép egy kicsit a számmisztika is, de ebbe most nem mennék bele, mert ehhez már igen puskázni kellene... :) Nem árt a jósláshoz némi empátia (ha másnak vetünk kártyát...jelzem, nem teszem, csak barátoknak "játékból", senki nem veszi komolyan)

Akik a TV-ben vannak, nem profi jósok!!! Ez az én véleményem...velem erről lehet vitázni :)))) Azok inkább kuruzslók! KOmoly összegeket nyúlnak le olyan emberekből akik már átestek a paci túloldalára. Azok az emberek, akik ettől várják a gyógyulást, a szerelmet, az anyagi helyzet javulását, azok nagyon buták... Egyik ismerősöm havi szinten ment egy jósnőhöz, aki havi szinten le is nyúlta 12 e Ft-tal... Nos, erre nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy hantázni én is tudok neki, még 500 Ft ellenében is (persze, neki az nem lett volna jó, mert én nem vagyok hiteles... :)) ) és akkor nem is a pénz érték volt a lényeg... :)) Igazából nem is ajánlatot tettem, csak szerettem volna rávilágítani, hogy milyen butus, hogy így szorja a pénzt... Ráadásul semmi nem jött be abból, amiket jósolni szokott a nő... :)) Vallom azt is, hogy a hülyeséget, butaságot nem lehet csak idővel gyógyítani... Azt is vallom, hogy a kártyák, érmék, az inga...stb. bármi, csak segítséget adhat megoldani egy-egy dologban. (Akár az álmok). Hogy ezek mennyire lesznek önbeteljesítőek?! Én úgy gondolom, hogy egy jó "jóslatot" könnyebb önmegvalósítani... Az ember ha meghallja, hogy lesz egy jó lehetőség munkatéren, ki kell használni a lehetőségeket: Elkezd keersgélni, pályázni egy jobb munkáért, előrukkol a cégénél ötleteivel...Ha a kártya elhitette vele, hogy képes rá, akkor az is lesz.... a szuggesztió megtette a hatásást, és nocsak, bejött a jóslat. A rossz jóslat ellen pedig elkezd figyelni, az egészségére, a szavaira...stb, hogy elkerüljön egy betegséget (elmegy egy szűrővizsgálatra, mertazt mondta a kártya, hogy nagy veszély fenyegeti az egészségét), odafigyel a környezetében az emberekre, hogy kinek mit mond, mert a kártya azt mondta, veszekedés vár rá... lehetne sorolni... És szerintem ez nem is baj... viszont pénzt adni ki érte??? Azt már nem... :)) 

Na mesélj a tapasznyalataidról... én élvezem a témát :)) Aztán én is mesélek elszólásaimról...amelyek bejöttek...kártya és egyéb nélkül.... sajna nem jók...

Előzmény: e.n.c.i (78)