biglion-lord Creative Commons License 2009.06.04 0 0 2207
Sziasztok!
Igen van amivel 1-et értek veled s nem azért írtam, hogy vitatkozzak veled vagy mással mivel nem szokásom hiszen mindenkinek más a tapasztalata és véleménye többségében mindenki másképpen éli meg a dolgokat és a technika is fejődik így vannak dolgok amik később derülnek ki. Nekem szakmámból kifolyólag (autószerelő) tudni és megtanulni kellett a csapágyak létfontosságát mivel életek függhetnek tőle és sok laboratóriumi bevizsgálást láttam így ezért írtam amit írtam és igen mindegyiknek megvan a maga szerepe amit szintén megtanítottak régen, hogy hová miért azt használják és sok esetben a pénz áll mögötte, de más esetekben másról van szó. Ugye ha minden tökéletes volna a gyárak is csődbe mennének. Viszont láttam kalapácsot vasnyéllel, D. Tehát még 1x elnézésed kérem nem kötekedésnek szántam vagy sértegetésnek, nem az én asztalom. Ja igen a víz megoldásban egyet értek jobban lehet szabályozni és nem égeti a levegőt stb..
Tisztelettel biglion-lord

J-O-E gratulálok szép munka szép a kidolgozás sok sikert hozzá. Én is szeretem az igényes munkát mint működés mint külalak terén. Sok sikert hozzá. Ha kérhetlek amit korábban említettél rajzot felrakod itt vagy elküldenéd vagy hogyan lehetséges, de ha nem publikus kérlek írd meg itt, mert akkor mást keresek. Köszönöm. További szép napot mindenkinek.
Tisztelettel biglion-lord
Előzmény: vidékipupák (2202)