e.n.c.i Creative Commons License 2009.06.03 0 0 78
Szia Suada!

Húha,látom ( ;) ) profival van dolgom!!!!

Ezekben a jóslásos témákban nagyon otthon vagy !

Sajnos,én csak "zsigerből" látok dolgokat. :( Odáig még nem jutottam,(és soha nem is fogok!!!)hogy,bármilyen ezoterikus,és jóstanfolyamokon részt vegyek,és ezzel a témával foglalkozó "tankönyveket" olvasgassak.

Mély meggyőződésem,hogy ezt nem lehet TANULNI!!!! (Lehet velem vitatkozni! :)))) )

Valaki vagy LÁTJA A JÖVŐT ( itt is inkább olyan dolgokra gondolok,hogy élénk képzelő erővel,elképzel dolgokat,és VÉLETLENÜL/véletlenek pedig nincsenek/ napok múlva,
(évek múlva :((((( )mily tragédia,bekövetkezik! )

A másik dolog,amiről meg vagyok győződve, (Itt is lehet velem vitatkozni! :))) )
az,az,hogy ami foglalkoztatja az adott " JÓST",amire rákoncentrál,amivel gondolatban "tudja" tartani a kapcsolatot,az segítségére lehet,és csak annak segítségével,és csak az irányú témát képes "meglátni",illetve kikövetkeztetni!

Meglehet,hogy nem pontosan fogalmazom meg mire is gondolok,de hogy egy kicsit jobban megérts......

Vannak profi jósok,akik szerepelnek a televízióban.......Ők az emberek magánéletére "szakosodtak",mert az érdekli őket,és betanulva különböző "sémákat","láttatják meg " a delikvensek "várható jövőjét! :)))))))))

(Itt ne feledkezzünk meg az önbeteljesítő ráhatásoktól sem :)))))))) ! Nagy siker! Mindenkinek magának kell a jóslatot beteljesíteni! :)))))))
(....és ezért még sokan fizetnek is! :)))))

Bocsi,ez most nem volt szép tőlem,így elnézést kérek,....akinek nem inge,magára ne vegye! :)))

És tapasznyalat? A kikövetkeztetett dolgok mennyire jöttek be??

(tudnék mesélni......
Előzmény: Suada (77)