Igen, az A101 (9740)
A BIP rendkívül jó hely volt. Úgy 1977-től az 1983-as zárásig szinte ott laktam. Nagyon sok koncertet láttam, hallottam. 1977-ben keverőről felvettem egy East koncertet. Akkor még nem volt énekesük. Aztán jött a rockos Korál koncert. Aztán az utolsó Vikidálos P.Mobil amit az oldalsó, magas étteremből, vagyis páholyból nézhettem végig. 1979-ben a bemutatkozó Karthágó, ami talán a legjobban tetszett mind közül. Az első félévben más volt a felállásuk: Fehér Lajos jazzdobos, Losó László bassz/ének + Gidó, Szigeti. Aztán a Piramisnak karácsonyra kinyitották a parkot. Azt hittem hogy megfagyunk, de a többezer 38°-os "fűtőtest" kiválóan tette a dolgát :-) Még szárazjéggel, nem olajjal csinálták a "füstöt". Ja, SBB, ős Bikini, Edda, Ikarusz-GM49, HBB, Új Skorpió, Mini még ami hirtelen az emlékezetesebbek közül eszembe jut. Orgonákból ritkán volt, Mobil-M3, Korál-T200, Edda, Karthágó-L100. Dobok gyakran a Ludwig fahangú, de üvegtestűek. Szerintem 1983-ban nemcsak a park, hanem maga ez a jó húzósabb élőzenés korszak is lezárult. Sőt, a Petőfi gőzös is akkor ment utoljára.
Viszont akkor nem tűnt vintage-nek :-D
Talán a Zöld-pardon pótolja egy kicsit, ill. a Margit-sziget északi csúcsán lévő igazán klassz, csak kicsit eldugott hely.