biglion-lord
2009.06.02
|
|
0 0
2191
|
Szia! Azért írtam mivel nagyon sok esetben tapasztaltam a különbséget és itt megjegyezném van olyan ventim, csapágyas ami még mindig remekül megy pedig nem mai csirke még németből hoztam számítógépből szereltem ki ami mai napig tökéletesen működik és ez idő alatt nem 1 ventit cseréltem csúszós csapágyast és újakat. Viszont vannak jobb minőségű csúszós csapágyak jobb minőségű tápokban, de ezek sem bírják úgy mint a csapágyas. A csapágyasnak a tengely mind a két végén a csapágyakat fém vagy műanyag porvédő szimeringgel vannak lezárva míg a csúszósnak gumi szimering (egyszerű "o"gyűrű gumi) van mind a két végén ami megakadályozza a por stb. bejutását viszont ezzel az a gond, hogy kopik a gumigyűrű így beengedi a port, és ekkorra a csésze is megkopik így nem tud kipörögni rendesen amiből többlet fogyasztás esetleg melegedés adódhat illetve zörög. Egyébként tananyagom volt régen és sokat dolgoztam a csapágyakkal és dolgozom bár elmúlt években nem olyan intenzíven, de viszont azt vettem észre hogy az a márka minőség nem az mint régen ide értve anyag minőség. Ezért ajánlanám hosszú időre és biztonságos működéshez a csapágyast és annyira nem drága, hogy ne lehessen megvenni vagy ne érje meg persze a csúszó csapágyas is sokáig elmehet kérdés milyet sikerül kifogni minőségben viszont nem stabil. A víz párában van klór és vízkő, de mivel most volt időm és tegnap reggel óta több mint 30 órája olvasom ezt a fórumot folyamatosan és most értem a végére közben elmélkedve és olvass vissza amit fapeter meg nem tudom ki írta ezt a tényt, mivel valaki feltette ezt a kérdést a tojásravaló hatása végett viszont nem gőz párára gondoltam. Elnézést kérek, hogy kicsit hosszasra sikeredett és a félreértések végett nem kötekedés képpen írtam csak tapasztalat és tanult tényeket írtam le. Még 1x elnézést. Tisztelettel biglion-lord |
Előzmény: vidékipupák (2189)
|
|