Múltkor már kiemeltem néhány bringást a csapatból, de most jöjjön az akit akkor direkt kihagytam :)
Ő, mint könnyen ki lehet találni Popovych az. Tavaly nagyon el voltam kenődve, hogy elválnak az ő és csapatának útjai, aztán viszont annál jobban örültem, mikor kiderült, hogy visszajön. Főleg azért volt rossz, mert a Párizs-Nizzán kívül semmit sem mutatott, és látszott rajta, hogy nem jelent neki örömet bringázni - hogy ez a csapat miatt volt-e, azt nem tudom. Idén ugye tavasszal is elég sokat versenyzett, de látszólag eredménytelenül, és már úgy voltam vele, hogy nem látom viszont azt az embert, aki húzza fel Armstrongot a hegyen, vagy aki segít Contadornak Tourt nyerni. Erre jött ez a Giro. Bár nem jött neki össze a szakaszgyőzelem, de úgy látszik, hogy valami nagyon nagy hatást gyakorolt rá, mert ettől függetlenül valami emberfeletti volt, amit nyújtott. Lehet, hogy Lance miatt, lehet, hogy a közeg miatt, de király volt ezt látni :)
Mást most nem tudok mondani, de várom a következő versenyt, ahol újra megmutathatja mit tud, mert úgy látszik a motiváció visszatért, és ennek nagyon örülök!