"No jó, ha ennyire erőlteted:"ha erőlködésnek érzed akkor ne válaszolj
én kényszert érzek arra hogy válaszoljak ha valamit igaztalannak gondolok,sorry
de meg tudom unni,ha te is megunod a vitát akkor ne válaszolj
"1. saját maguk képesek legyenek dönteni abban, mi a jó és mi a rossz" Az emberek 90%-a soha nem volt rákényszerítve hogy belegondoljon és végletekig vigye a miérteket ami a jó/gonosz kérdést illeti és főleg hogy miért muszáj jónak lenni.Keveredetten csapongnak a középvonal környékén "öntudatlanul" kilengve mindkét irányban.
Nagyon veszélyes vízekre eveztünk amúgy.Az öntudat egy bizonyos 1 életen belüli maximális fokán amikor a lelki-ismeret megtörténik onnantól ezek a kérdések lerohanják az embert.
"2. el kell tudniuk választani a filmek fiktív világát a valóságtól, és ily módon a filmbéli karaktert a színésztől"Aki a végletekig vitte a miérteket az el is tudja választani,sajnos szerintem a 90%
úgy alakul ahogy a környezete alakítja
"te kefélnél naponta mással, lopnál, sikkasztanál csak azért, mert egy általad kedvelt színész ezt teszi?" Ami a mondat első részét illeti,abban nem találok egészen addig kivetnivalót ha a másik fél már volt teljesen beteljesülten kompletten szerelmes előtte,mert minden embernek ezt kívánom.Annak a biztos tudatában hogy a kapcsolat mindenképp gyors lefolyású futó kaland lesz és a másik fél szerelmesen rajonghat irányomban úgy hogy én leszek az első testi-lelki biglove neki,úgy semmiképp.Tehát nem használnék ki senkit,nem fosztanék meg senkit az első tökéletes szerelem lehetőségétől,ellentétben azzal ahogy egyes magyar mélykonzervatív popsztárok csinálják sorozatban rajongóikkal.
Viszont komplett beteljesült szerelmen átesett emberek esetén,akik tudják mire számíthatnak,és már nem várnak többet,hanem csak egy szerencsés plussznak tartják ha netán jobban egymásba habarodnak szóval ilyenféle hírtelenkapcsolatokkal semmi bajom.
Soha nem loptam hazudtam sikkasztottam soha nem ártottam senkinek szándékosan mert nem tartozok a keveredett 90%-ba.Lelki ismeretem lett,Istenfélő vagyok.