Sziasztok!
Életemben nem fórumoztam de most olyan történt a házban ami gondolom nem csak nekem probléma.
Az E lépcsőházban lakom, a ""gyönyörű" B. B.u. 23. épület mellett. Tegnap éjjel onnan valaki(k) felmásztak az erkélyemre és elvitték a tujákat. Kidöntötték azt a fa valamit ami oda fel van állítva, még látszik hol dőlt ki a virágföld amikor földet értek vele. Nem a veszteség a legfontosabb hanem, hogy gyakorlatilag bárki onnan be tud jönni a kertbe azután meg minden erkélyre, rosszabb esetben lakásba szabad a pálya. Kérdeztem ott egy kedves hölgyet, nem hallottak-e valamit. Semmi. De azt mondta, hogy ott náluk mindent ellopnak ami mozdítható és, hogy a kapun is egész éjjel mindenki ki-be járkál. Az a kerítés amit a beruházó felhúzott egyenlő a semmivel, se kamera, se riasztó, se semmi.
Hívtam a közös képviselőt, hogy mi történt, természetesen nem értem el. Oké, vasárnap reggel van, talán érthető.
Minél hamarabb szükség lenne a lakógyűlésre a saját biztonságunk érdekében! Muszáj valamit kitalálni, magasabb kerítés, kamera felszerelése mert ez így hosszú távon nagyon veszélyes, főleg hogy itt a nyár, meleg éjszakákon a nyitott ablakok és gyakorlatilag bárki bejöhet az épületbe.
Tud valaki valami időpontot már esetleg a gyűlésre?