Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az új Series 3-as Braun villanyborotvák valamelyikével??? Azt hallottam az új 3-as szériáról, hogy nagyon jó lett...
Azért gondolkodom villanyborotva beszerzésén, mert nagyon érzékeny a bőröm, és nem bírja 2-3 naponta a pengés borotválkozást - akkor pedig már nagyon szúr.
Már nagyon sok fajta pengét használtam, de mindegy milyen - ha 2 naposan borotválkozom, bármilyen lehet, össze-vissza vérzik az arcom.
Nagyon sokat olvastam utána, de igazából sehol nem találok túl sok infót. Szerintem az a legjobb megoldás, ha veszek egyet :)
De sajna nem tudom milyet. Ebben várnám a segítségeteket, nektek már több tapasztalatotok van a villanyborotvák terén.
Max. 25ezret szánok rá. Ebből egy Braun Series 3 340-et már kinéztem (az új szériást). Vagy még a Cruzer3-on gondolkodom - bár annak a plussz funkcióit (testszőrvágás, stb.) nem használnám - így lehet, hogy jobb lenne egy "csak" borotválkozásra fejlesztett eszköz.
Philips-et esetleg milyet ajánlanátok ebben az árban, ami legalább olyan jó (ha nem jobb), mint a Braun Series 3 340?
THX.