en 77es vagyok, amikor kozepiskolas voltam minden magara vmit is ado alteros imadta a doors-t, siman volt egy doors logo a fizikafuzetukre rajzolva minimum::)))vagy volt egy batyja aki ha mar a moonlight drive-ot enekelte akkor mar biztos lehettel benne, hogy nagyon reszeg......minden bokorban volt egy doors emlekzenekar, vagy vki, aki teljesen ugy nezett ki, mint jim (es ezt kihasznalva pentek-szombat tuti becsajozott...termeszetesen elotte kotelezo volt a fuzet megtekintese a sajat versekkel:::))))
meg ugye meselhetnek a kepzomuveszeti taborrol, ahol szinten ezzel a baratnommel megismerkedtunk ket doors-orult fiuval...nagyon durva tajszolasban beszeltek, viszont egyikuk leforditotta a the end-et es egy sorsatorban elszavalta nekunk magyarul (az iszonyatos tajszolasaval es mi istenkent tiszteltuk::))))kesobb azt hiszem tan a fuzetet nekunk adta es felvaltva volt hol a baratnomnel hol nalam...csak a fuzet termeszetesen::))
szoval iylen dolgok tortennek, ha az ember kamaszlanykent talalkozik a doors zenejevel::))))))
es persze minden nyariszunet vegen teljes letargiaban enekeltuk kutyasetaltatas kozben, hogy summer's almost gone....
a filmet egyebkent 10edmagunkkal lattuk...teny, hogy nem tolongtak..de masnap vettem egy kerek zold napszemuveget:)
szoval szerintem volt doors mania, de retegszinten.
en akkoriban inkabb rockosabb zeneket szerettem, de a legjobb baratnom elt-halt a doors-ert, hat kimuvelodtem mellette...
barcelonaban vettunk egyebkent mindenfele doors relikviakat neki egy eldugott kis zeneboltban. fel ora volt varosnezesre..megallitottuk az elso zenekarospolos fiut aki szembejott, megkerdeztuk, hol lehet ilyesmiket venni es rohanas...vmi interjus videokazettak remlenek...nem is tudom megvannak-e meg ezek...a baratnom azota mar az allamokban el...(pont mikor a riders itt-o eppen ott es forditva::))elkerultek egymast...es en, aki csak a partvonalrol voltam rajongo lattam oket...2 eve bizony sirtam az elejen...hogy te jo eg....megis eljutotthozzank is a doorsbol egy kis szeletke....
szoval szerintem volt doors mania, de retegszinten.
en akkoriban inkabb rockosabb zeneket szerettem, de a legjobb baratnom elt-halt a doors-ert, hat kimuvelodtem mellette...2 eve viszont a riders-en bizony sirtam az elejen...hogy te jo eg....megis eljutott hozzank is a doorsbol egy kis szeletke....