Pipacsvirág14 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 3156
De én helyettesítettem a kolléganőmet. Erdélybe utazott pünkösdre. (egy régi szívességet adtam vissza)
De nem tehetem meg, hogy a portásra hagyom a gyereket. Megszegem a munkaköri leírásom, szakszerű felügyelet nélkül hagyom a gyereket stb. Engem hurcolnak meg.

Nálunk az nem működik, hogy 3 gyerekig tanár vigyáz, utána portás. VAn egy 4 tagú testvérpár, na, értük rendszeresen 3/4 v. 1 órával később jöttek. Úgyhogy nálunk eleve több van, mint 3 gyerek:)
Végül apukával aláírattuk, hogy fél5 után felelősséget nem vállalunk a gyerekekért. Úgyhogy ha ők még ott vannak, őket ott lehet hagyni a portán egyedül. De csak őket!
Nem tudom, hgoy ez mennyire törvényes. Valahol utána kéne nézni. HA az, akkor lehet, hogy ezt kéne tenni mindenkivel.
(persze ezeket a gyerekeket simán ott hagyom én is, megbízhatóak. de vannak olyanok, akiket egyszerűen nem lehet szerintem.)

Szaska, osztályzás nincs!
Százalékkal számolunk, pontosan leírjuk a szülőnek hány pontból hányat ért el, ez hány százalék. (néha odaírja az oszt.tanító, hogy kiválóan megfelelt, jól megfelelt, megfelelt, nem teljesítette a feladatot - ez 4 kategória, nem 5, mint a jegyek. De általában csak százalék van)
És szöveges értékelés mindenből. Negyedéves, féléves, háromnegyedéves és most év végén.
Előzmény: piglet (3151)