Pipacsvirág14 Creative Commons License 2009.05.29 0 0 3145
Az a kérdés, hogy miért vagyok köteles ingyen túlórázni egy kívülálló miatt?
És ez nem a versenyszféra, hogy bele van kalkulálva a fizetésembe. Ellenben túlórahalmozás nincs, olyan nem létezik, hogy akkor elmegyek máskor előbb. (és persze ez az aznapi problémát nem oldja meg)
És ráadásul ennek tetejében még én fizetek a szitternek. ERgo, nem elég, hogy ingyen túlórázok (nem tervezek, nem utazom stb.), még nekem kerül pénzbe.

És dolgoztam irodában, tudom, hgoy létezik ilyen. De ez akkor sem megoldás, ohgy a szülő megvonja a vállát, hogy na és, az iskolából úgysem teszik ki, majd a tanár megvár.
(Akkor telefonáljon szomszédnak, anyósnak, barátnak, akárkinek. Nekem is meg kell oldanom, hogy a gyerekem fél5nél tovább ne legyen oviban. Oldja meg más is.)

És ez jó kis spirál, mert ha én megyek az oviba, akkor az óvónő is szééépen vár, amíg én odaérek. Bravo.
És a szülő a suli számát tudja, az a minimum, hogy szól. Ráadásul a mai anyuka már reggel tudta, hogy nem ér oda, de cseszett felhívni.
(az én mobilomat tudják a szülők, az egyetlen osztály, ahol bármikor jöhetnek a gyerekért - bár nem szeretem, mert így rengeteg szervezés, hogy mikorra érjünk vissza, ha elmegyünk - de bármikor jöhet, felhív, kiviszem a gyereket akár tanulás közben is stb.)
Nem is az én osztályommal van gond, hanem én már a gyűjtősökre vigyázok ilyenkor. Az összes gyerekre. (de a suli számát akkor is mindenki tudja)

Nem, továbbra sem gondolom, hogy ez így rendben van.
Előzmény: zso70 (3144)