Supersonica Creative Commons License 2009.05.29 0 0 19729

Nagyon szívesen :)

Házi pálinka: feltétlenül egyeztess a vendéglátóssal, hogy házi pálinkát beenged-e!

(A zárjegy nélküli italokat nagyon csúnyán büntetik, mi nem is engedjük meg, hogy ilyet hozzanak (rossz tapasztalatok)).

Nehogy az esküvő előtti utolsó egyeztetésnél derüljön ki, hogy mégsem!

Ha te így ismered a társaságot, hogy ennyit megisznak, akkor persze, inkább legyen 20 literrel több, mint kevesebb :), én csak általánosságban szoktam írni.

Spórolni? Hát, szerintem egy esküvőnél nehéz megmondani, hogy min lehet, attól függ, hogy kinek milyen elvárásai vannak. Van aki nyomdával készítteti ugyanolyan dizájnúra a meghívót, a menükártyát és az ültetőkártyát is. Van aki kézzel írja meg egyesével a legegyszerűbbet mindebből. Van aki nagyon sok pénzért Hummer limuzint bérel, van akinek a sógor jobb kocsija is megfelel. Van akinél a család sk barkácsolja össze a lufidekorációt, van aki lufis céget kér fel rá. A virágcsokrot is lehet tulipánból is, meg orchideából is készíttetni. Van aki ceremóniamestert kér fel 100 ezerért, van aki a legjobb barátot, akinek jó dumája van - grátisz. Van aki rokont kér fel fotózni, van aki sok pénzt szán erre. Kinek mi a preferenciája.

A kedvencem most amúgy idén: a koszorúslányok ruhájához hangolt székmasni (a fehér székselyemre). Ugyan ki a viharnak fog ez feltűnni?

Előzmény: nora1234 (19727)