Suada Creative Commons License 2009.05.29 0 0 67

Na, összeszedtem magam... :) 

Bölcs humor? Már amennyire bölcs lehet a humorom agyalágyult 31 évemmel :))) Bár néha öregebbnek érzem magam a koromnál. :) Viszont annak örülök, hogy Te élvezed a soraimat :))) <------ mosolygok látod :)) 

Jaj, ne is beszéljünk az embertársak szeretetéről!! Nagyon utálom az embereket :))) Jó, nem utálom őket, csak néha van ilyen érzésem.... na jó, akkor sem gondolom komolyan..  Viszont sokszor érzem azt, hogy komoly próbának van kitéve tűrőképességem és a tolarenciám. Ha felbosszantanak futok pár kört, és utána reagálom le a dolgokat. :))  

Ha nem jelent anyagi gondot minimálbérből élni, most a gazdasági válság miatt csökkentett munkaidőkerettel, csökkentett bérből élni, hát... Nem panaszkodom. (Aki sír, attól el kell venni, szokták a nagyszüleim mondani) Mindig lesz valahogy... Lottózni azért nem lottózom,és azért nem is jut az eszembe, mert tarta a mondás: Kinek szerncséje van a szerelemben, annak nincs szerencséje a kártyán. Meg azért, mert nincs erre már pénzem.. :)) A szerencsés mivoltomat nem is konkrétan ilyenre gondoltam. Igaz, pénzre nem igen vágyom... Nagyon occccsó jányka vagyok én :) MOst egy csokira vágyom de arra nagyon :)) 

Na lépek...  Hogy kicsit a topikhoz is hű legyek: azt érzem így előre, hogy holnap nagyon nehezen ébredek majd :)) 

Előzmény: e.n.c.i (65)