Kiskukacka Creative Commons License 2009.05.28 0 0 19722

en sem gondoltam hogy tamadasnak vetted, vagy venned, csak gondoltam irok rogton... :) 

Az en tapasztalatom hogy minden atlagban 100ezer... viragos egy szazas, fotos egy szazas, ha valamit berelni kell (asztalok, szekek stb) az is egy szazas, sator (nagy feher, nem a katonai) egy szazas...

A meghivokat en sajatkezuleg csinalom a volegennyel egyutt, mert nem talaltunk olyat, ami tetszett volna (es a koltsegvetesen belul lett volna).

a weddings.hu oldalon van nagyon sok blog, ott erdemes erdeklodni lanyoktol sajat kezu meghivokat illetoen, ha ez erdekel - sokak gyonyorueket csinalnak!

Mi kb 140en leszunk, de en nem engedtem svedasztalt, mert nem akartam sorokat latni eves elott (meg en is szeretek leulni es vacsorazni), igy nalunk talszerviz lesz. Eloetel (hortobagyi husis pali), leves (Ujhazy), husostalak, koretestalak zoldsegekkel. A sutiket mi ugy oldjuk meg, hogy megkerjuk majd a rokonokat hogy sussenek X adagot, meg rendeltunk 5 tortat. Reszemrol inkabb fogyjon el, minthogy dobjunk ki akarmit is... Augusztusi eskuvo lesz (7-e), ugyhogy nem hinnem hogy a sutik sokaig birnak amugy is. Este lesz egy negy emeletes eskuvoi torta, aztan ejfelkor egy bufe (na ez mar csak svedasztal lesz), pori nokival, franciasalata, csabaival toltott dagado satobbi.

Menyecske nekem sincs meg (eleg faraszto biznisz kivalasztani es megtalalni azt amelyik jol is all!), de ha lesz, akkor jelzek! :D

Előzmény: nora1234 (19721)