Bocs, akkor én vagyok a hülye, de nem vettem ám "támadásnak"! Egyébként nem feltétlen kell, hogy a szülők belebeszéljenek, én is csak azért írtam, mert nálunk "esélyesnek" tűnt a dolog...
Egyébként augusztus 29-én lesz, a fele Bp-en (egyházi), a másik (polgári+buli)pedig a Mátrában. (egyébként a beleszólás rögtön itt kezdődött, hogy mi ez a baromság, ennyit utaztatni a násznépet, mi erre mondtuk: 90 kilométer, legrosszabb esetben is 1 óra, aki ezt nem bírja ki értünk, annak nem kell jönnie...)
Mivel a mátrai hely nem vendéglátóhely, ezért fizetünk bérleti díjat, meg hoznunk kell az italt, de a kaját azt ott csináltatjuk. Gyönyörű a hely, de komolyan, úgyhogy a dekoratőrnek nem lesz sok dolga... :) Egyébként a jövő héten megyek a weddingdesign-osokhoz, valakinek van tapasztalata róluk? Nekem nagyon tetszettek neten keresztül a munkáik, remélem nem kérnek egy vagyont...
Szervezésügyileg szertartások, helyszín, ruhák egy része (menyecske még nincs, és vőlegény még nem szíveskedett eljönni a kölcsönzőbe...), torta megvannak, gyűrűk kiválasztva (a kísérőgyűrűm hordom), menüsor, italok és egyéb sütemények épp alakulóban, ceremóniamester, zenekar és dekoratőr megbeszélés alatt. Ja, és meghívók még nincsenek, ezt a weddingdesign-osokkal szeretném megcsináltatni... Hát nagyjából ennyi :)
Most, hogy így leírtam eszembe is jutott néhány kérdés. Kinek hány fogásos lesz a vacsija? Nálunk svédasztal lesz, és mi 3 fogást + éjféli töltött káposztát gondoltunk. Vagy az kevés??? Lesz mellé 2 féle leves is...
A másik a süti(k). A torta eleve gyümölcsös lesz, és mellé rendeltünk egy hatalmas gyümölcskosarat, és házi réteseket. A szülők szerint kellene még mellé néhány (tucat) aprósütemény is, én azonban nem vagyok ebben biztos. Illik, nem illik? Fogalmam sincs!!!