Bész Creative Commons License 2009.05.28 0 0 19720
Sziasztok!

Nálunk a szülők állják az esküvőt (apám majdnem letépte a fejem, mikor én akartam állni a meghívókat. Azt mondta milyen dolgog az, hogy férjhez adom magam? Ez az ő dolga, ugyhogy üljek csak szépen a fenekemen, és fogjam be a szám). Lehet másoknál ez nem így van, de nálunk személyes sértésnek vette a dolgot. Az mellett, hogy a szülők állják az esküvőt, minden úgy lesz, ahogy mi akarunk. Nagyon segítőkészek.Például anyukám találta nekünk a fogadót. Mielőtt döntöttünk volna elvitt minket oda egy kávéra, hogy nézzük meg, és ha nem tetszik akkor megyünk tovább. De nekünk nagyon tetszett, ilyet képzeltünk el.

Anyósékkal már más a téma, azok csak folyton ugatnak, ha kell, ha nem. Egy-két dologban jó tanácsot adnak, viszont vannak olyanok, amikben nem. Páromra anyja olyan vőlegényruhát akart rátukmálni 40000-ért, amiben kedvesem farsangra nem ment volna el, mert a képéről lesült volna a bőr a ruhától. Anyuja sértésnek vette, hogy mondtuk neki, hogy nem. Olyanba akart még beleszólni, hogy párom vágja le a körszakállát, mert hogy néz ki (miattam növesztette meg, mert tudja, hogy imádom a szakáll-bajsziját), piros csokornyakkendőt akart rátukmálni (mondtam neki, hogyha felveszi be sem megyek az anyakönyvvezetőhöz, jót nevettünk a dolgon), meg a fülbevalóját vegye ki, amit tőlem kapott szülinapjára. Behalás, komolyan, az ilyenektől ki tudok halni.

A pia rész nálunk úgy lesz, hogy a pezsgőt a panzióban kellett megrendelnünk, meg a sört (csapolt lesz, persze, anyósnak nem tetszett, mert a másik fia mondta, hogy ő úgy nem szereti, így rögtön a csapolt sör az szar.) Le kellett hervasztanom a mosolyt a pofikájától, mert közöltem vele, hogy ez engem nem érdekel, nem egy ember igényeit kell figyelnününk, hanem 90-ét.
A töményeket én viszem be.
Ha valakit érdekel miből mennyit viszünk megírom.

Kell. éjszakát