Szia Suada!
Nagyon tetszik benned,hogy bölcs humoroddal,megvidámítod perceimet! :)))))
"Tehát kérem, csak pozitívan :)) Mosolyog és a világ visszamosolyog rád (vagy hót hülyének néz, de az meg kit érdekel??? :)) " ( :)))))))))))))))))))))))))))) )
Igen,én is úgy vélem,a pozitív hozzáállás nélkülözhetetlen kelléke a mindennapjainknak. De ahhoz,hogy így próbáljuk élni mindennapjainkat,őszintén kell szeretni,vagy legalábbis kedvelni,de minimum szeretettel elviselni ember társainkat.
Ez bizony sokszor nagyon nehéz,és nem kevés empátia szükségeltetik hozzá.
Én soha életemben nem voltam egy irígy természetű,ezért ŐSZINTÉN ÖRÜLÖK annak,hogy SZERENCSÉS VAGY!
......és abban is biztos vagyok,hogy nincsenek anyagi gondjaid,hiszen eszedbe sem jut a lottózás.
Én magamat ismerve mondom ezeket!.......Én is csak akkor folyamodok ilyen "praktikákhoz",amikor nagyon-nagy szükségem van egy kis pénzre(és szó szerint értsd!) /Ilyenkor tényleg ennivalóra kell!
Bevallom volt egy nagyon rossz időszak az életemben,és akkor abból éltünk,amit minden héten megnyertem. Egy nagy bökkenő volt csupán! Hiába adtam mindíg "borravalót" a lottózóban,egy idő után kinéztek onnan,mint a véres inget......
Később már "kiokosodtam"..... igyekeztem mindíg máshová menni.......
Mikor kicsit jobbra fordult a sorsunk,(Mert egyszer fenn a kerék,máskor lenn...)
csak néha-néha jutott eszembe....
Jobban szeretek megdolgozni érte!!!