Kiskukacka Creative Commons License 2009.05.28 0 0 19718

Szerintem Erika a haziasszonyos hozzaszolast nekem szanta (legalabbis nekem ugy logikusabbra jon ki).

Supersonica-t kell itt megkerdezni, o a vendeglatasban dolgozik, es  o igazan ert ezekhez a mennyiseg-dolgokhoz. Annyit tudok hogy ha nem csinaltok rovidet, hanem csak ket kor aperitif, akkor fel deciszer a felnott vendegek szama, plusz meg fel liter.

Nalunk is mi fizetunk mindent, ennek ellenere nem okozott gondolt senkinek sem belekotyogni a szervezesbe, es amikor segitseget kertunk azt teljesen ugy ertelmeztek mintha mi azt mondtuk volna hogy 'legyszives innen csinaljatok ti, mert ti jobban tudjatok es ugyesebbek is vagytok mint mi, es sajnaljuk hogy eddig ezt nem lattuk, de mostantol ezt nyugodtan elmondhatod nekunk fel orankent'.

A mi ettermunkben italcsomag lesz (mint reklamoztam mar parszor, hihi), vagyis 2500 per fo es korlatlan sor-bor-udito-viz-kave-tea fogyasztas. egy kor aperot azt bevihetunk ingyen, a welcome drink a hely ajandeka. Gyerekeknek fele arat kell fizetnunk mindenbol, es a 3 ev alattiak ingyen buliznak! :)

Mikor lesz a  nap?

Előzmény: nora1234 (19717)