Köszi a linkeket, nézegetem, hogy milyen DVD-k léteznek. A Hollywood Bowl koncert már megvan nekem. A Fiest of Frends nem jelent meg DVD-n? És vajon melyik DVD-n található a létező legjobb koncertfelvétel? Mert a Bowl koncert szerintem nem adja vissza azt a hangulatot, ami a Doors legendás előadásait jellemezhette. Persze a hanganyaga egészen jó, de a látvány, mozgás, hangulat nagyon visszafogottnak tűnik nekem (Davis is azt írta, hogy unalmas volt a koncert). A közönség meglepően langyos, Jim meg - ha igaz - pár LSD tablettával kicsit elkábította magát. Mondjuk ha ezt nem olvastam volna a Davis könyvben, azt hittem volna, hogy egyszerűen csak józan volt, és feszélyezte a tévéfelvétel. De ki tudja, mi volt az igazság?
A DVD-ken lévő interjúkhoz vagy kísérőszövegekhez vajon be lehet kapcsolni legalább egy angol feliratot? Mert ha nem, akkor reménytelen, hogy egy hangot is megértsek belőle.
A könyveket (Göbölyös, Fong-Torres és a Szöllősi féle füzetek) is keresgélem a netes boltokban. Az a vicc, hogy egyelőre ahol az egyik kapható, ott a másik és a harmadik nem, pedig célszerűbb lenne egy olyan oldalt találni, ahol mindegyik rendelhető. A Fong-Torres elég drága.