Suada Creative Commons License 2009.05.27 0 0 61
 "Nem tetszik benne az,hogy:

ha valaki úgy érzi, milyen sorscsapás az élete, akkor a fekete mondja hogy rendben, és a fehér angyal nem tehet semmit.. (MIÉRT NEM?????)"

Csak gondolj bele, hogy akkor a fekete angyal is beleszólhatna abba, amire a fehér azt mondta rendben. Arra kell megtanítani az embereket, hogy pozitívan, optimistán kezeljék az adott helyzetüket (baromi nehéz, de működik) és akkor nem lesz dolga a fekete angyalnak, csak rábólintani arra, amire a fehér azt mondja, hogy Ámen. :) Tehát kérem, csak pozitívan :)) Mosolyog és a világ visszamosolyog rád (vagy hót hülyének néz, de az meg kit érdekel??? :))

Vannak olyan "ajándékok" a sorstól, amit lehet nem is nekünk szántak, csak megkaptuk. Ezek azok, amelyekkel nem igen tudunk mit kezdeni.. Mert amíg vágysz valamire, és eléred, megdolgozol érte és nem kifejezetten a szó szoros értelmében gondolom ezt, viszont hopsz... kapsz egy tengerparti kéglit, amire nem is lett volna szükséged, egy darabig tök szupi, de jönnek a bosszúságok. Kiadtad valakinek, az tönkre tett ezt-azt, mállik a vakolat javítani kellene...stb. Már nem is olyan jó mint elsőnek... :)

Azt hiszem, már említettem, hogy én szerencsés alkat vagyok :) Viszont lottózni nem lottózom :) Gondolatban eljátszottam vele, hogy mit kezdenék vele (anyámnak, apámnak, húgomnak és a többieknek miként segítenék, alapítvány és egyebek...), de eddig jutok mindig :)

Előzmény: e.n.c.i (48)