Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.05.27 0 0 37
Egy racionálisan józanul gondolkodó ember ugy fogalmaz, ahogy te tetted.

Ha valaki tud valamit, vagy látott valamit, vagy történt vele valami, - ami nem fér bele a racionális gondolkodásba, - akkor tessék, bizonyitsa be nekem, hogy az tényleg ugy történt.

Egyébként nem te vagy az egyetlen itt a rejtélyes oldalakon, aki konkrét bizonyitékot követel. Ha nincs, akkor vagy hazudik az illető, vagy pénzért csinálja.....

A probléma ott kezdődik, mikor azt mondják, hogy az ember spirituális lény. Ha pedig spirituális lény, akkor val. szinűleg történnek vele spirituális események.

Szerintem ezek olyan dolgok, melyekre ha kiváncsi valaki, akkor először is nagyon el kell mélyedni az adott téma tanulmányozásába, sokrétű infora kell szert tenni, és esetleg elmenni egy-két tanfolyamra, ahol talán még az is megért néhány dolgot, aki teljesen hitetlen az un. ezoterikus dolgok iránt.

Tudom ajánlani a Reiki-t, vagy az Agykontroll-t. Ezek ma már szinte hétköznapi dolgoknak számita nak, viszont olyan tapasztalatra tehet szert, aki ezt komolyan veszi, hogy talán maga is meg fog egy kis " továbbképzés " után lepődni. És utána talán nem az lesz a véleménye az illetőnek mindenkiről, aki olyat mer kijelenteni, ami eddig a kis agyába nem fért bele, hogy hazugság, meg ..........

De az is megoldás, hogy ha valaki nem hiszi ezeket a dolgokat, akkor egyszerüen nem foglalkozik vele, és nem kényszeriti saját magát arra, hogy lehazugozzon mindenkit, aki nem az ő nézeteit vallja, vagy jobb esetben ráfogja az illetőre, hogy ja, hát csak pénzért csinálja. Persze az is lehazugozás.
Előzmény: Törölt nick (36)