thesaint Creative Commons License 2009.05.26 0 0 714
DVD: én ezt ajánlom Rajta van a Dance on Fire, The Doors: Live at the Hollywood Bowl és The Soft Parade c.film, több mint három órában. (és az ára is baráti) Még ez a DVD is érdekes.

Könyvek: Stephen Davis könyve nekem is tetszett, a Göbölyös könyv is jó. Sokáig csak az volt magyarul elérhető. 2003-ban jelent meg egy kibővített változata, kemény borítóval. A Torres féle könyv is nagyon jó, a Beatles Antológiára hasonlít. A tagok mesélik el a zenekar történetét. Angolul még a Danny Sugarman könyvet olvastam illetve Ray Manyzarek életrajzát, szerintem mindkettőt érdemes beszerezni. Vannak Doors dalszöveggyűjtemények is, az Illustrated Lyrics-ről jókat hallottam (az még nincs meg).

Kiadatlan felvételek, ritkaságok: torrent oldalakon sok mindent fent van, a HWY című Morrison filmből is fellelhető egy nézhető kópia. Kering még az 1970-es Wight szigeti koncert kiváló minőségű felvétele is, ami szintén nem jelent meg még.

A Bright Midnight Rcords ad ki ritkaságokat, kisebb példányszámban. A Doors honlapról elérhetőek. A két évvel ezelőtti Riders On The Storm koncertről nincsenek valakinek jó minőségű fotói? Fotók 1970-ből.
Előzmény: Psziche (709)