Sziasztok!
Ma felhívtam Koppány urat az In Management-től és megkérdeztem, hogy a locsolóberendezést üzemeltethetem e én mivel, hogy lassan sivatag lesz a ház elött.
A válasz : "NEM! Május 1-eje óta nincs gondnok. Az önkormányzattal kell beszélni, ők már szóltak de nem történt semmi"
Erre én kérdezem akkor most a gondnok vagy az önkormányzat felelős a locsolásért.
Mire ő: "az önkormányzat de eddig a gondok elvégezte helyettük a munkát."
Rendben, felhívtam az önkormányzat üzemeltetési osztályát, hogy mi is a helyzet a ház elötti elkerített résszel.
Az önkormányzat azt mondta, hogy az elkerített rész locsolása a kert karbantartása teljes mértékben a beruházó feladata. Amint azonban egy vízórát felszereltet a beruházó és átírják az önkormányzat nevére, az önkormányzat fogja locsolni a területet. A kaszálás is beruházó feladata, de azt március óta már az önkormányzat megbízásából végzik.
Ezek alapján szerintem egyértelmű, hogy Koppány úr nem megfelelően tájékoztatott az ügyről. Mindamellett nem értem miért nem lehet a locsolással megbízni valakit a házban aki ingyen vállalná, ha a vízóra felszereléséig a vízszámlát az önkormányzat fizetné.
Az önkormányzattal való beszélgetés után Koppány urat próbáltam elérni de nem vette fel a telefon 5 hívás után sem és nem is hívott vissza.