Törölt nick Creative Commons License 2009.05.26 0 0 274
Döbbenetesen rossz emberismerő? Egy kicsit erős amiatt, mert 2 hsz után rosszul valószínűsítettem valamit, nem? :-)

Egyébként rád nézve lett volna hízelgőbb, ha nekem van igazam, mert akkor simán csak a kezdeti naiv lelkesedés számlájára lehetett volna írni mindazt, amit előadtál. Így viszont... inkább nem vonok le következtetést.

"Az MSZP > állandóan hazudik, lop, csal, hamis ígéretekkel próbálja fűzni az embereket ("...még egy-két év, és minden jobb lesz...">> >>Ezt ugatják 1945 óta ők és a komcsik, 1945 óta folyamatosan telik lefele a 2 év!! Vagyis 64 év alatt nem tudott eltelni az a két év, amióta jobbnak kellett volna lennie az életszínvonalnak!! Hogy is van ez?:>> >>"64év < 2 év"?! Furca reláció, nemde?!!! MSZMP-MSZP-s reláció, amely halogató igérgetéses politikát folytat: "...bírd még ki 2 évig, utána majd jobb lesz...";>> >>ócska, rohadt, mocskos hazugság, arra jó, hogy továbbra is ők (MSZP) maradhassanak hatalmon!!!!)
Az MDF > inog a jobb-és baloldali nézetek közt, kétkulacsos politikát folytat.
Az SZDSZ > a liberálisok és a szabadkőművesek pártja, akik mögött pénzéhes izraeli érdekemberek állnak, vagy az olyanok, mint Soros György, vagy például Eörsi Mátyás!!! Mi bennük a közös????????>> >>Rájössz Te arra magadtól is, okos ember vagy!"

Ebben mind igazad van, de ebből nem következik az, hogy a fideszesek viszont mind ma született báránykák, az erény élő megtestesítései, a becsület kőbe vésett szobrai. Sőt! Éppen az következik, hogy ahol X, Y és Z velejéig romlott, ott valószínűleg nem patyolattiszta ZS sem.

"A Jobbik > meg az MSZP bábpártja!!!"

Mert Kövér et. azt mondta? Vagy mert nem úgy táncolnak, ahogy a Fidesz fütyül?

Nem tudom, neked feltűnt-e, nekem igen és szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy az egész hsz-od (de tényleg minden szava!) teljesen jobbikos retorika! Gyakorlatilag köze nincs ahhoz, amit a Fidesz mond, vagy csak érintőlegesen. Te tulajdonképpen Jobbik-szimpatizáns vagy, hiszen azokkal a gondolatokkal értesz egyet, amelyeket a Jobbik is fontosnak tart, csak annyira beléd ivódott, hogy egyedül a Fideszben és Viktorban testesülhet meg minden létező jó, hogy képtelen vagy kitörni a magad köré font hálóból. A pártod már rég nincs köszönő viszonyban azzal, amiket te szeretnél, de nem ismered fel - 20 év alatt sem. Talán majd egyszer, és ezt tényleg szívből kívánom neked!
Előzmény: Törölt nick (269)