Juszuf_FAN
2009.05.25
|
|
0 0
477
|
Sziasztok, én több mint 20 éve zongorázom, és szerencsém volt "rendes" pianínón tanulni. Különböző okok miatt most már régóta egy Fatar midi keyboarddal (asszem, 880 SL) és egy Alesis Nanopiano modullal "játszadozom". Nem rossz, szeretem, szépen hangzik. De az elmúlt néhány év alatt valahogy nem tudtam maximálisan megszeretni. Valószínű, túl finnyásak az ujjaim, mert pianínóhoz és jó minőségű zongorához szoktak, ahhoz képest viszont a Fatar billentése nekem túlságosan "műanyagos", nincs súlya billentyűnek, mintha gombokat nyomogatnék. Azon filózom, van-e egyáltalán olyan digitális zongora, ami picit is megközelíti az igazi zongorák súlyos billentését. Lehet, hogy le kéne cserélnem ezt a kombót valami komolyabb cuccra. Nagyjából végignyálaztam a fórumot, persze, elmegyek kipróbálni is mindenfélét... csak úgy gondoltam, beírok ide, ilyen hozzászólással nem találkoztam, látom, a legtöbben "tanulniszeretnék" cuccost keresnek. Nopersze... nekem is van mit tanulnom, de jobban tetszene egy olyan szerkó, ami vmelyest visszaadja az igazi zongora billentését. |
|