Psziche Creative Commons License 2009.05.25 0 0 709
Igen, láttam, hogy említettétek a Fong-Torres könyvet. Stephen Davist olvastad? És ha igen, milyen a két könyv egymással összehasonlítva?
A versekkel az a gondom, hogy nagyon gyér az angol tudásom, ha nekilátnék egy szótárral, félő, hogy nem sok minden sülne ki belőle, mert amúgy is elég elvontak és mozaikszerűek ezek a versek. De úgy vettem észre a dalszövegek esetében, hogy Hobo is eléggé nagyolta a fordításokat. Egyelőre csak "A zenének vége" című könyv van meg nekem. Lehet kapni jelenleg más fordításokat is? (Mert én nem találtam. Egyes weboldalakon meg csak néhány vers szerepel.) És a Bowl koncerten kívül más DVD-ket? Ezt sem találtam ezidáig, csak valami amerikai oldalon 1-es régió kódú DVD-kből legalább egy tucatot.
A youtube-on tényleg elég sok minden van, csak még nem tudok onnan letölteni megfelelő program hiányában (de majd a jövőben kapok ehhez segítséget), és azt vettem észre, hogy meglepetésszerűen tiltják le sorban a Doors-os anyagokat. Azért köszönet a youtube-os címekért. Majd próbálkozom velük.
Előzmény: Rainvan (708)