Ne hidd, hogy nem értékelem ismertetéseidet. Sőt, elolvastam, irigykedtem, utánaolvastam a Hotel Spirit honlapján. Mennék, fizetnék, élvezném, szórnám a pénzt.
De "furcsa" igényeim vannak - én nem tartom persze "furcsának".
Ezt olvasom, és rohannék máris, sok pénzt kiadva:
"A vendéget beszappanozzák olívaolajos szappannal, majd egy természetes anyagú, gyapjú kesztyűvel erőteljes masszázst alkalmaznak, ezzel eltávolítják a bőr legfelső rétegét, közben többször melegvizes zuhanyozást, leöblítést végeznek. A kezelés langyos vizes lemosással zárul. A Hamam nemcsak tisztálkodási funkciót tölt, illetve töltött be, hanem a szeráj színtere lehet a társasági életnek, ahogyan régen is az volt. A testi-lelki megtisztulás, feltöltődés mellett a szellemi pihenés, szórakozás együttes lehetőségével is szolgált, mai szóval élve kiváló rekreációs módszer volt. Ezekre a komplex szolgáltatásokra napjainkban is nagy szükség van, az ember kiszakad a napi tevékenységéből és átengedi magát a meleg jótékony, tisztító hatásának."
"BEszappanozzák"? Úgy általános alannyal? Namármost nekem nem mindegy, ("beszappanozzák") hogy majdnem meztelenül KI SZAPPANOZ BE? Furcsálld, furcsálljátok nagy kerek szemekkel, én ROSSZUL ÉRZEM MAGAM, ha szőröskezű férfi massziroz és szappanoz. Ezért nem jártam eddig masszázsra Pesten sem.
Egy érdekesség (tavalyig így volt) a LUKÁCS FÜRDŐ-ben (most nem tom, hogy van, valszeg ugyanígy!) masszázsjegyet váltva a férfi vendég számára NEM ENGEDÉLYEZTÉK, hogy női masszőrhöz kérjen jegyet. (A Nőknek engedélyezték, hogy választhasson férfi és női masszőr között.
Furcsa emberek vannak. Száz-kétszázezer forintért még válogatni is akarnék, hogy a luxusfürdőben, luxusmasszázsban, luxusmindenfélében félmeztelenül ki massszirozzon!