mumtaz Creative Commons License 2009.05.25 0 0 6959
Akkor az ki van fingva. Azért nem volt benne nyál, mert a töltődések közben szépen elforralta. Lehetséges, hogy már volt lemerülve. Néhány akksi nem bírja. A lemezekről mindenféle szar leválik és leülepszik a cella alján, ahol a lemezek között zárlatot idézhet elő. Ezután valamennyi töltést még felvesz, de a trutyi az alján - részben - megmarad.

Nekem a legnagyobb show 14 éve történt, amikor egy régi toyotám volt. Lementünk a nyaralóba egy este. Leállítottam a kocsit és azonnal lehalványodtak a lámpák. A szopacs azért lett volna, mert agyagos részen álltam, ahol betolni majdnem esélytelen volt, de ezt még talán megoldottuk volna. Viszont levettem a sapkákat a cellákról és hihetetlen módon semmi sav nem volt benne, de annyira nem, hogy ki volt száradva. Azonnal leszűrtem, hogy a kiszáradás túltöltés eredménye.
Valami megoldást kellett találni, mivel az akksi mindenképpen kellett ha másért nem is, de ellenállásnak, hogy a generátor ne terhelje túl az elektromos hálózatot. És ekkor jött a hihetetlen dolog. A tóból, ami ott volt merítettem vizet és azzal töltöttem fel. Mikor ráadtam a gyújtást, a visszajelzők világítottak. És ami érdekes volt, hogy az önindító - bár éppen csak - megforgatta a motort és be is indult. Elképedtünk.
Előzmény: Vlad19 (6957)