Voltam ma robogófesztiválon a városligetben. Teszteltem ezt-azt, becopyzom amit a robogós fórumba írtam:
"Én kipróbáltam az MP3-at: tök jó. Nem venni észre kanyarodás közben, hogy 3 kerekű, simán megcsúszott a hátulja a kanyarban. Zsolti úgy döntögette, hogy leért a középsztendere (amit nem értem, hogy miért kellett rátenni), kerekedett is a szeme a cég képviselőjének, de aztán megszokta. Néha broadside-olt is vele, akkor szikrázott igazán a cucc. A 125 ccm viszont rettentő kevés volt neki, az 50-es Vespa legyorsulná.
Kipróbáltam a GP 800-at is: Csalódás. Egy merev, nehezen kezelhető, kényelmetlen nagy dög. Ereje az van, 75 LE, ami kicsit sok is: nagy gázra kipörög a hátsókerék. Ennek megfelelően kockásra is kopott, lehet, hogy ezért fordult olyan esetlenül. Gyakorlatilag egyesíti mindkét fajta rossz tulajdonságát: nehezebben fordul, esetlenebb mint egy robogó, viszont nem elég erős ahhoz, hogy nagymotor legyen. Fos, ahogy Calver mondaná."
Szóval most már érdekelne, milyen ez 500 ccm-vel. A kicsi tetszett, csak harmat gyenge.