képhiba Creative Commons License 2009.05.22 0 0 46789

NAPLÓ

Napló lapozása: |<<   <<   <    [1266/1266]    >   >>   >>|

Szakács Béla

2009. 05. 22. péntek, 09:07:35 óra

Kedves Naplóm!

Reggel akkora volt a sürgés-forgás a Kossuth téren, hogy nem győztem nézni. A munkahelyenen aztán megtudtam, itt lesz a világ reformátusainak találkozója, hogy összefogásukkal összefogják magukat, illetve gyalogolnak egy jót a Kossuth utca és még egy csomó utca részvételével. Délután le is zárják a forgalmat, hogy balesetmentes legyen a nagy séta. Ilyenkor kicsit irigykedek mert én római katólikus vagyok és az én cégem ritkán csinál ilyen nagyméretü kulturális sétát, pedig hangulatos. Majd megnézem őket mert biztos látványos lesz. Holnap is lesz egy csomó program, pl. ingyenes orvosi vizsgálatok és szerintem a vércukromat megellenőriztetem és vérnyomást. Úgy belejöttem ezekbe a vizsgálatokba, hogy már hiányzik. És lesz csodák Palotája is a Modem múzeum előtt ami szintén ingyenes. Azt sem tudom hová menjek. Illetve meghivtak a 13 éves kuckó művésztanya születésnapjára és Endréék pedig Ebesre hívtak a retró múzeumba, illetve ha már ott vagyok a nővéreméket is megnézem egy ebéd társaságában. Tehát ha kb 4 darab lennék személyesen, akkor is annyi program lenne, hogy még bőven.
Meg Endrétől tudtam meg, hogy a dvsc foci ma megnyeri a világbajnokságot magyarországon és lesz esti tűzijáték. Azt is megnézem illetve hallgatom a hangját.