szanzaveronika Creative Commons License 2009.05.21 0 0 6636
A maga gyerek álláspontjából igaza van, igaz, elég sok esetben. Azért szerintem addig nem olvasok el gyerekkel kapcsolatos könyvét, amíg maga meg nem tapasztalta, hogy milyen szülőnek lenni. A hitelessége eléggé csorbult ebben a kérdésben akkor, mikor elvállalta, hogy lesz az egyik felnőtt a vásott kölykökben, vagy mi volt az a műsor. Nem tudott hiteles lenni, nem tudta kivívni a gyerekek megbecsülését, a gyerekek bizony a Növényi Norbertet tisztelték és a nemtommilyen Leventét szerették. Ezekkel az emberekkel jól kijöttek, a dokinak kb. Kiszely Tündei szinten sikerült megrekedni a gyerekekkel való kapcsolatban. Másként csinálta, de nem ért el többet. (Mondjuk nem láttam minden részt, de amiket láttam, azokból erre a következtetésre lehetett jutni.)

Amúgy egy időben én leveleztem vele, érdekelt, hogy miért tartja feladatának, hogy az életben jól boldoguló, őt semmiféle gyógykezelésre fel nem kérő emberekkel kapcsolatban terapeutaként agresszorkodjon. Vagy végig nem értette, mi a kérdés, vagy egyszerűen csak nem akart válaszolni, amit meg is értek, de akkor miért nem mondta azt, hogy nem akar válaszolni... : ))) Ilyen egyszerűen, őszintén. : )))
Előzmény: missparker (6631)