OFF
én értem mit mondasz, igazat is adok neked bizonyos mértékig. Csernusnak is van igaza, nem kevés dologban. de ez nem menti a stílusát, nem menti a népszerűséghajhászást, a kutya által nem kért ítélkezést és moralizálást, a sokszor egyoldalú véleményeket, valamint azt, hogy lehet, hogy a drogosokhoz valóban ért, de más területen igazolható eredményessége nem nagyon van. a szakmán belül sem igazán foglalkoznak vele sokat, amennyire tudom.
amúgy meg néha az én is benne voltam, túlvészeltem, csak rajtad múlik-szemlélet is irritáló, egyoldalú tud lenni.
egyébként azt sem mondanám egyértelműen, hogy kijött belőle. a mostani tevékenysége is egyfajta kompenzáció, állandó szereplés, népszerűséghajhászás, mások megalázása, stb.
simán lehetne egy szerény, eredményes, egy szűk területről ismeretterjesztő könyvet (és szakmai publikációkat) is író pszichiáter.
én egyébként nem utálom kicsit se, nem is mondom hogy igazán ellenszenves, de mondjuk olyat nem igazán tett, tesz amitől nagyon hanyatt kellene essek.