Ezt a hőmérséklet-ingadozást a gép külső hőmérője méri vagy bent méred a tojások alatt fölött, között?
Mert a gép hőmérője nekem is 37,9-38,1 között mutatja állandóan, csak az a bibi, hogy bent nem ennyi van.
Bent attól függően hogy hova teszed a hőmérőt lehet akár 42 fok is.
De ha nem így lenne, nem lenne jó az amit a belülre tett hőmérő mutat, akkor sem lenne jó a kelés szempontjából az 1-21 napig tartó 38 fokos átlaghőmérséklet.
Legalábbis azok akik nálam jobban értenek a keltetéshez, ezt mondják.
Nélam ha 10 percig szellőztetek, akkor a külső hőmérő 22-25 fokot mutat.
Másodpercre az időt nem mérem, és tizedpontosságra a hőt nem tudom mérni.
Hidd el és ezt bizonyítani is tudom- nem kell több százeres egy megbízható géphez!
És nem kell ezermesternek lennie az embernek hogy egy ilyet tudjon építeni.
Egy picivel többet kell rááldozni, mint 18+postaköltség, és máris van egy megbízható géped.
Ezt én és rajtam kivül még több- jelen ismereteim szerint 8-10 ember- vallja, aki evvel befürdött.
Csak ők nem írogatnak a fórumokra, hanem próbálnak túladni rajta.
Vagy felhasználják az alkatrészeket...már ami használható belőle.
Mindezek után még mindig hajlandó vagyok elfogadni, hogy csak annak a 8-10 embernek, és Krisznek és nekem nem vált be, lehet hogy ez egy gyári hibás széria, mintahogy bármilyen készüléknél előfordulhat a selejt.
Csak az a bibi -de ez is az én hülyeségem- hogy ha a plmashine-nál vásárolok keltetőgépet, vagy az Elektromarktban valamit, ott vissza lehet vinni, ha nem megfelelően működik.
Megnézik, átvizsgálják, és kiderül, hogy én vagyok a balfék, vagy a gép selejtes.
Itt sajnos ez a lehetőség nem adott.