Szia!
Ezt a kocsit én is nézegettem már, szerintem nagyon rendben van.
Akkoriban nekem azt mondták, hogy a ceglédi szalon vezetője használja és azért fehér, hogy az autópályarendőrök ne nagyon akarják megállítani. :-)
Mivel a szalonvezető használta, biztosan rendben van műszakilag., de az is biztos, hogy nem alapjáraton járt vele :-)
A turbó csak azt nem bírja, ha hidegen pörgetik, vagy forrón leállítják, de méág yígy is sokat kibír, nem tartanék tőle túlságosan.
Ha a kilóméter valós, akkor a kocsival nem sok gond lehet.
A fékbetétek érdemelmnek ránézést, vagy cserét a vétel után (nem nagy összeg), a kuplungot megérzed a próbaúton, a futómű alapjaiban olyan, mint a többi Octin, tehát a szilentek nyikoroghatnak az első futóműben.
A felniket nézd meg, nem-e sérültek egy padkázástól, járdára parkolástól.
A kasztnit természetesen körbe kell mérni, az illesztéseket ellenőrizni.
A kilóméterek számát persze lehet kozmetikázni, de ennyi bizonytalanság benne van a használt kocsikban.
Mivel több autót is használhat a főnök, lehet reális a kilométeróra állása.
Használtan is szabad ilyet venni, és inább szalonvezetőtől, mint magánszemélytől.
Neki legalább tuti jól kezelték a garanciális problémáit.
Az árból azért alkudj, hiszen a kocsit legalább fél, de inkább egy éve árulják.
Arra számítsál, hpgy a beszámítási árad nagyon alacsony lesz, én csodálkoznék, ha 2,5-nél többet mondanának a kocsidra.
Xanaxot vedd be, mielőtt tárgyalni mész :-)
Nekem azon bukik a csere -bár nagyon tetszik-, mert nem tudok honnan elővenni két-három milliót.