lacoste28
2009.05.18
|
|
0 0
705
|
Ez a Isla Saona nagyon szep hely.Talan a legszebb resze Dominikanak.Ebben Te tudsz megerositeni,vagy cafolni.Gyonyoru.Jo volt a csoportos ut,igaz engem kicsit zavartak a "skot"kanadaiak.Nagyon smucigok,nem jo fejek.Masodszor mar nem mennek csoportosan,mert igy tobb idom lenne a szigeten,amiert valojaban megy az ember.Egesz nap rament es nem voltunk ket oranal tobbet a szigeten.Tudom,hogy uzlet az egesz,de az is erdekes volt,ahogy megalltunk egy autout melletti boltban vasarolni.Erdekes arak voltak.Mindenkinek mas.:)A mogottem levo kanadai 6 dollart fizetett a chip-t,amiert jomagam negyet.Ket epulettel arrebb is egy hasonlo bolt volt-gondoltam benezek oda is.A neger idegenvezeto az utamat allta es tessekelt vissze,elterelve a figyelmemet,jopofizva.Mar csak azert is bementem.Ott egy dollar volt a szoda,ami a masikban 4!!!!Gondolom reszesedest kapnak.Nem is lenne gond vele,csak butan csinaljak.Megvettuk az utrol keszult dvd-t,ami 35 dollar volt.Meg egy otost is adtam a sracnak,mert MEGIGERTE,hogy nalunk a Paradisus Palma Real-ben adja le a Dvd-t a portan.Az utolso pillanatban vettuk fel a visszautazasunk elott egy masik szalloda ajandekboltjabban,hosszas telefonalgatas utan.Igazan megbizhatoak az ottaniak.:)Vagy csak En vagyok tulsagosan naiv...
Ezeket a kiragadott negativumokat nem azert irtam le,hogy lehuzzam Dominikat,MERT NAGYON JO HELY,S ALIG VAROM MAR,HOGY UJRA ,MENJEK!!! |
Előzmény: Dom_Guss (704)
|
|