"a katolikus forrás legalább annyiban ellentmond a te verziódnak, mint az enyémnek" - valóban, csakhogy én nem hivatkoztam rá, te viszont igen. Akkor ki is keveredett ellentmondásba?
"Ezek szerint te is olvastad valahol, amiről beszélsz és én is"
Te? Olvastad? Ezeket a hülyeségeket? HOL???
Nekem megvan a véleményem, amit olvasmányaim alapján alakítottam ki, szerintem ezzel nincs gond. Te viszont eleve a vallásellenességedből vezeted le az előítéleken nyugvó kitalációidat, ami nem is csoda, hiszen tájékozatlan vagy. És erre fogod rá, hogy gondolkodsz... szánalmas.
"keress egy forrást a Vénusz-templlomra","te képtelen vagy saját olvasmányaidat kritikusan elemezni, csak visszaböfögni tudod, mint a kizárólagos igazságot"
Elsődleges forrádokhoz sem te, sem én nem férünk hozzá, szerintem ezt már megbeszéltük. de linkeltem egy pár véleményt, idéztem is. azt hiszem a szentsír templom területén végzett feltárásokról is linkeltem, bár azzal nem értek teljes mértékben egyet... nézd el nekem, ha ismert és elismert történészek és régészek véleményét relevánsabbnak tartom, mint a te fikcióidat, amiket még semmivel sem támasztottál alá... szép napot :)