kilenctizenegy Creative Commons License 2009.05.18 0 0 2036

"pont abban nem erősített meg, amire írtam, hogy csak a te fikciód, mégpedig a kereszt feltárásának történetében"

A kereszt feltárásának történetére nézve a katolikus forrás legalább annyiban ellentmond a te verziódnak, mint az enyémnek. Csak a tiéd még ehhez képest meglehetősen valószínűtlen is.

""Én azt állítottam, hogy nincs netes forrás a templom létére." - ez a te szegénységi bizonyítványod, LOL"

Mielőtt hülyére röhögnéd magad, keress egy forrást a Vénusz-templlomra, amit szerinted a rómaiak direkte Jézus halálozási helyén emeltek! Ugyebár azért, hogy a kereszténységgel (aminek akkoriban vszleg a létéről se tudtak), később kiszúrjanak, amikorra az elterjed és felülvizsgálva korábbi dogmáit bálványimádóvá válik. Előrelátó alak volt ez a Hadrianus, nem mondom.

""Olvastad valahol. Ez a különbség köztünk" - ezzel mélységesen egyetértek. Én olvastam arról, amiről beszélgetni próbálunk, ez a különbség."

Ezek szerint te is olvastad valahol, amiről beszélsz és én is. Csak te képtelen vagy saját olvasmányaidat kritikusan elemezni, csak visszaböfögni tudod, mint a kizárólagos igazságot. És ha az én olvasmányaim azoknak ellentmondanak, akkor én rögtön "kitaláltam azokat" és hazudok. De mindegy. Ilyenekkel is összeakad néha az ember.

Előzmény: szferi82 (2027)