TyerCorp01 Creative Commons License 2009.05.17 0 0 2168
Jól mondja a Kolléga, Kecskemét.

OFF:

Tegnap estefelé hazajött a Panni, mára szétszedtem az egészet atomjaira... A főtengelye jobban be volt gyógyulva, mint az eddigi összes begyógyultfőtengelyű blokkom valamelyikében is, illetve a hajtókar fél centivel jobbra áll... :)
A multkor kapott blokkomban lévő főtengely mégjobb, az szépen forog, csak épp a hajtókar mindenirányban kotyog, nembeszélve a csapszegről, a dugattyú felső gyűrűje 3 darabban volt, illetve valami zégerszerűség belemart egy szépet a henger falába, a dugattyút akármerre el lehet mozgatni, de kb 1 mm-t kotyog az egész, nagyon durva, én ilyet még motorban nem láttam :) A harmadik blokk főtengelye talán jó, bár az is némileg alul tűgörgőhibás... A motorhoz kapott henger falában 2 db repedés van, a kiömlő és az 1-1 felömlő között. (keresztben, szóval az a henger menthetetlen...
Az a kérdés, hogy vajon Panni/berva főtengelyt vállal-e felújítani akűrki? esetleg hengerfúrást? a fúrás még talán, mert be lehet fogni, de dugattyút kapni bele? :) Szép kis menet lesz... Nembeszélve a küllőzésről, a hátsókerék küllőinek aharmada hiányzik. Szerencsére olyan vastag, mint a bicikliké, tehát holnap irány a biciklibolt :)
Következő hozzászólásban mellékelek képeket.
Előzmény: flathead (2166)